Profil

Saya amat berharap semoga segala informasi yang saya utarakan di blog ini akan memberi manfaat kepada kita semua.Segala komen atau cadangan yang berkenaan dengan blog ini amatlah dialu-alukan.Akhirkata, marilah kita sama-sama “berpesan-pesan dengan kebenaran dan berpesan-pesan dengan kesabaran”.

Advertisements

71 thoughts on “Profil

  1. salam..mm sy amik beberapa tazkirah dlm ni k utk di ‘copy n paste’ dlm posting yg lain..trimas..

    p/s:
    terima kasih kepada saudari kerana sudi berkongsi ilmu dengan saya..adalah menjadi harapan saya semoga koleksi ilmu yang sedikit ini memberi manfaat kepada kita semua.insyaallah..

  2. sayer print pe yang dapat memberikan kesedaran pada diri saye sempena bulan baik ramadhan ini. moga-moga saye lebih mendekati diri kepadaNya dengan lebih dekat. Amin…

  3. Assalamualaikum wbk,

    Teruskan usaha dengan ikhlas keranaNya.
    Alhamdulillah, inilah blog penuh informasi, berilmiah dan menarik.

    \\ MuzzamMiL

  4. salam saudara khairole,

    T.kasih kerana, blog ni dpt memberi sedikit/sebanyak kesedaran kpd kita semua. terdapat beberapa artikel yg sy ‘copy n paste’ kedlm blog sy untk simpanan buat pedoman kepda diri sy.

  5. salam…saudara khairole…sblmnya ana mnta izin tuk ambik bhn dr blog ni…blog yg menarik n byk yg beri mnfaat..ana jg sdg belajar nk pakai wordpress..tp belum mahir..byk bnda lom tau…blh ana mnt tnjuk ajarnya?tq

  6. salam…
    sy ambil beberapa artikel utk d copy n paste dan sbg pedoman..terima kasih kerana sudi berkongsi ilmu melalui blog nie…

  7. salam……sy copy sedikit artikel2 ni utk dijadikan pedoman buat diri sy dan kawan2 sy….trima kasih….teruskan usahan anda ini…..;)

  8. saya minta izin untuk copy untuk di jadikan pedoman buat diri sendiri dan jugak kengkawan yang mengenali diri ini….

    terima kasih kerana mewujudkan blog ini ..

  9. assalamualaikum, syukran jazilan kerana bwat bl0g ttg ni, then..ana nk amek ckit drpd isi2 dia bulih?..=]
    sem0ga nati dicucuri rahmat dan inayahNya..amiin..

  10. Assalamualaikum,

    Terima kasih kerana menyediakan satu blog informasi yang berguna dan sebagai salah satu cabang dakwah. Semoga Allah SWT sentiasa memberkati segala jasa2 sdr, amin.

    Boleh saya ambil artikel saudara untuk dipamirkan di surau saya atau lain2 tempat? TQ

  11. Assalamualaikum semua..

    Terima kasih kerana mengunjungi laman nurani..
    Semua artikel dalam blog ini boleh diambil dan digunakan dimana-mana blog, laman web, flyer dan sebagainya.

    Apa yang penting, ilmu yang ada dapat dikongsi bersama-sama untuk kebaikan semua.

    Akhir kata, Salam Ukhwah dari saya,

    khairole dan kelantaniah

  12. Salam..
    Shukran jazilan…minta izin copy…Sebagai pendidik kata bermotivasi begini sangat-sangat berguna…Bagaimana kalau ada yang nak tambah mutiara kata di blog ni?

  13. salam..
    syukur alhamdulillah seronok sgt bc artikel dan kata2 hikmah yg ade pd blog nih..byk informasi yg sy dpt..dan byk jugak artikel yg sy copy n paste tuk simpanan sendiri dan di letakkan pd dinding bilik sy…

    sy harap usaha saudara akan dirahmati Allah dan lbh ramai remaja zmn skang berubah kearah kebaikan..InsyaAllah..

  14. Salam..semoga ALLAH mencurahkan kebaikan serta keberkatan pada saudara, atas usaha saudara memberikan kesedaran, keinsafan pada umat Islam..insyALLah sy akn sentiasa mlayari laman ini sbgai pedoman pd sy yg selalu hanyut pd keasyikan dunia…mohon saudara izinkan sy copy serta edarkan artikel2 yg sesuai utk peringatan kpd saudara2 seIslam..

  15. assalammualaikum wbt…
    menarik ape yang anda post dlm setiap entry anda..saya ade copy mutiara kata tuk dijadikan pedoman diri n insyaAllah tuk disampaikan kepada rakan2 taulan..mohon saudara izinkan saya tuk meng’copy’ beberapa yang saya rasekan terbaek tuk dijadikan pendorong hidup…

    terima kasih.=)

    Salam ukhwah…=)

  16. salam.! kepada sahabatku, terima qaseh diucapkan semoga apa yang kamu lakukan ini mendapat keberkatan disisi allah s.w.t,oleh itu jgn lah kita lupa kita hidup hanya sekali beringatlah…,muhasabah setiap hari adakah amalan yg dilakukan itu sempurna,lengkap,cukup, oleh itu marilah kita selalu mendengar tazkirah. amin..

  17. salam…..

    terlebih dahulu sy nak ucapkan terima kaseh….
    ade beberapa da kata2x kat blog ne sy copy n paste…
    harap pemilik blog ne halal kan….

    teruskan perjuangan….k.

  18. Assalammualaikum wbt…

    Mnte izin tuan yang budiman agar kata-kata hikmah yang diterbitkan sye gunakan untuk menyambung lidah tuan yang budiman..

    Jazakallahu Khairan Kathiran..

  19. Assalammualaikum…..

    kata yang penuh makna, dan syarat akan pesan…
    mohon ijin kiranya bisa mengcopy dan membaginya untuk kawan-kawan….

    Jazakallahu…..

  20. salam shbt..sy pon naak copy gak tp xblh..blh bg tunjuk aja sikit x..maklum lah sy ni bru blaja..k syukraan

  21. ana mmg minat laman yang berunsurkan mutiara kata…kata2 yang ditulis ini ana mnta izin utk baca n copy sbgai pengubat hati….jzakallah…

  22. Assalamualaikum..

    saya mohon kebenaran meminjam kata-kata tersebut..
    semoga usaha awak mendapat rahmat..teruskan ya..

  23. assalamualaikum,

    sy minta izin untuk copy ayt kata hikmah d blog ini..
    syukran..~

  24. salam..amat terharu dgn suma post2 anda.sumanya memberi pearngsang dan semangat pd saya.mnta izin utk copy & guna ayat2 yg penuh bermakna ini.halalkan ye..

  25. Assalammulaikum…teruskan usaha anda dlm menyuntik semangat dan pedoman kpd pembaca…ia juga blh dikatakn sbg jln b’dakwah selain berkata2..,iaitu melalui penulisan…sye juga memohon agar anda dpt menghalahkn apa yg sye copy dlm laman nurani ini…maattaufiq wannajah…syuran…;-)

  26. Salam untuk sahabat semua,
    terima kasih kerana mengunjungi laman blog yang tak seberapa ini. Semua bicara kata-kata hikmah, cerita dan sebagainya dalam blog ini ana izinkan sahabat-sahabat semua copy dan gunakan dengan sebaik mungkin. Ayuh sebarkan ilmu yang bermanfaat walaupun satu ayat..

    Kalau tidak keberatan, kunjungi laman facebook rasmi blog ini di alamat : http://www.facebook.com/lamannurani

    Terima kasih sekali lagi..

    ikhlas dari,

    khairole dan kelantaniah

  27. terima kasih atas kongsian ilmu…mohon keizinan untuk saya ambik buat rujukan dan catitan saya di laman lain khasnya fb saya..syukran jazilan.

  28. salam…
    tahnia n tma kc coz wjudkn blog nie…
    sy copy ya 2k wt renungan brsama…
    truskn usha fisabilillah n lillahitaala anda…
    wsalam…

  29. salam.
    sy amik beberapa tazkirah dlm ni k utk di ‘copy n paste’ dlm assignment dan projek2 termasuk berkongsi ilmu dgn insan yg lain yg lain..
    thanks..

  30. salam..sya sngat suka dgn kata-kata mutiara yg saudari buat..ianya amat berguna untuk renungan generasi masa skarng.. 🙂

  31. Assalamualaikum….

    saudara/saudari…saya minta izin nk copy kata2 mutiara n info yg ada dlm laman nie ye. Untuk dikongsi bersama..

  32. Assalamulaikum……sy copy sedikit artikel2 ni buat diri sy dan kawan2 sy ….trima kasih….teruskan usahan anda ini…..;)

  33. jika laman ini adalah untu kebaikkan dan untuk menolong agama Allah maka janganlah kamu ragui kerana jaka kamu menolong agama Allah insya,Allah Allah akan menolong mu. itu janji Allah. sesungguhnya Allah tidak pernah berdusta.

  34. Assalamualaikum…mohon kebenaran untuk salin artikel dalam fb post untuk di masuk dalam webblog saya…saya akan nyatakan sumber artikel…

  35. Assalamualaikum…mohon kebenaran untuk salin artikel dalam blog ini untuk di masuk dalam webblog saya…saya akan nyatakan sumber artikel…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s